ZBOG NAVIJAČA: FSS kaznio Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 18:28

ZBOG NAVIJAČA: FSS kaznio Partizan

Nije bilo gledanja kroz prste.

Displinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Partizan sa pola miliona dinara, zbog uvredljivog skandiranja navijača na utakmici 28. kola Superlige, sa Vojvodinom.

Navijači Partizana su, uz upotrebu baklji, topovskih udara i petardi, nekoliko puta pevali spornu pesmu: "Pola Mađar, pola ustaša…", Zbog toga su i ranije, više puta, bili na udaru disciplinskog organa.

Vojvodina je prošla za nijansu bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – novosadski klub sankcionisan je sa 350.000 dinara. Derbi na Karađorđu loše je organizovan, na tribinama su evidentirani oblici nasilničkog ponašanja navijača.

Delegat Vlado Glođović evidentirao je niz propusta.

Navijači novosadskog kluba sukobili su se i sa policijom. Uhapšene su 92 osobe, kod kojih su pronađeni i predmeti, spremljeni za sukob sa protivničkim grupama.

O slučaju prekinute utakmice Čukarički – Partizan, Disciplinska komisija izjasniće se tek posle konačnog suda takmičarskih organa.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FSS zbog ponašanja navijača kaznio Partizan i Vojvodinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2023

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Partizan sa 500.000 dinara zbog nedoličnog ponašanja navijača u meču protiv Vojvodine u 28. kolu Superlige Srbije...Kako je objašnjeno iz komisije, pristalice crno-belih su koristile pirotehnička sredstva i uvredljivo skandirale na račun...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.