Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG ANDRIJE ŽIVKOVIĆA: Partizan je na svašta spreman!

Partizan je zbog Andrije Živkovića spreman da ide na Međunarodni sud za sportsku arbitražu! Toliko je šampion Srbije ozbiljan u nameri da zadrži mladog asa u svojim redovima i da poništi ugovor sa Invewsticionim fondom Pinija Zahavija. 

Trenutno je menadžer vlasnik 50 odsto prava na ugovor Živkovića, 25 otac Jovica, a druga četvrina pripada Partizanu.
- Andrija Živković je do juna naredne godine igrač Partizana i ne može da ode nigde bez dozvole kluba. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Jasno je da mi nemamo ekonomski interes da ga zadržimo do kraja ugovora i zato želimo da se dogovorimo o produžetku saradnje na još dve godine – rekao je predsednik Zoran Popović za Novosti.
Malo-malo pa na površinu isplivaju neki novi detalji.
- Dobro smo proučavali ugovor Andrije Živkovića i ugovor o prodaji ekonomskih prava koji je napravljen. Mogu da kažem da je jako sporan, pošto nigde nema potpisa igrača, a u tom ugovoru stoji da menadžer odlučuje u kojem klubu će Živković nastaviti karijeru. To je uradila bivša uprava i moguće je da uđemo u spor sa Pinijem Zahavijem i pokušamo da oborimo taj ugovor
Na Pohorje je sa popovićem stigao i potpredsednik Milorad Vučelić, koji je još zimis najavio raskid svakog oblika saradnje sa Falijem Ramadanijem, bliskim saradnikom Pinija Zahavija.
- Učinićemo sve da zadržimo Andriju u našim redovima. Radi se o momku koji je vaspitan, iz dobre porodice i mnogo voli Partizan. E sad, ako se i dogodi da ostanemo bez novca za obeštećenje uživaću u tome što Zahavi i Ramadani neće uzeti ništa. Baš bih voleo – poručio je Vučelić.
Od srede su u prodaju sezonske ulaznice. Proverite i kako je protekao peti dan priprema i šta se sve dešavalo na POhorju.
 
The post ZBOG ANDRIJE ŽIVKOVIĆA: Partizan je na svašta spreman! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.