ŽAO MI JE IGRAČA: Petrić besan posle meča pominjao i glave koje su PUKLE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 17:46

ŽAO MI JE IGRAČA: Petrić besan posle meča pominjao i glave koje su "PUKLE"

Meč 20. kola Superlige.

Fudbaleri Partizana slavili su na gostovanju Napretku u Kruševcu  sa 1:0 u meču 20. kola Mozzart bet Superlige.ž

Sada su crno-beli smanjili razliku u odnosu na Crvenu zvezdu na osam bodova, što jedina činjenica koja može da zadovolji crno-bele na ovom meču.

- Meni je žao ovih momaka koji su igrali na ovom terenu. Koliko sam izbrojao četiri glave su pukle na ovom terenu. Čestitke igračima, ali i navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su došli da gledaju po ovom vremenu - kratak je bio trener Partizana Gordan Petrić posle meča.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska klizačica Adelina Sotnjikova
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

„ŽAO MI JE OVIH MOMAKA – ČETIRI GLAVE SU PUKLE DANAS!“: Gordan Petrić smatra da nije trebalo da se igra danas! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Feb.2023

Prva pobeda u nastavku! Fudbaleri Partizana savladali su Napredak u Kruševcu sa 1:0 u okviru 20. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Jedini pogodak je postigao Dijabate. Nakon meča, trener crno-belih, Gordan Petrić, prokomentarisao je utakmicu, za koju smatra da nije ni trebalo da se odigra. – U...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.