ZAHUKTAVA SE PRED DERBI: Pejdž fokusiran na pobedu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAHUKTAVA SE PRED DERBI: Pejdž fokusiran na pobedu (FOTO)

Debitantni glavi igrali Partizana.

Derbi između Partizana i Crvene zvezde i to prvi ovosezonski biće odigran u okviru 9. kola regionalne košarkaške ABA lige u subotu od 17 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Meč u Pioniru će za markusa Pejdža biti nešto potpuno novo u karijeri. Prvi put nastupa u večitom derbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zato verovatno i ne zna šta ga tačno očekuje na terenu.

- Čuo sam dosta o derbiju, ulozi su visoki. Moramo da damo sve od sebe na parketu. Nama je potrebna pobeda i na to se fokusiramo - rekao je Pejdž.

Pored Pejdža i Rade Zagorac sje jedan od nekolicine Partizanovih debitanata u derbiju: Uz to i igra crno-belih mnogo zavisi od njega, tako da je veliki pritisak na njegovim plećima.

- Sve je debitantsko za mene ove sezone u Partizanu, tako i derbi. Imam sam slična iskustva igrajući za Megu protiv Partizana i Zvezde, pa imam početni osećaj kako to može da izgleda. Priprema se u taktičkom delu ne razlikuje od boli kog drugog meča, najvažnija je mentalna priprema - istakao je Zagorac.

Biće to samo prvi od nekoliko mogućih okršaja beogradskih rivala u tekućoj sezoni, a činjenica je da u sutrašnji aktualni šampion Srbije ulazi sa boljim učinkom.

Zvezda je lider ABA lige sa maksimalnim učinkom posle osam odigranih utakmica, dok Partizan ima pobeda koliko i poraza.

Obe ekipe poražene su u ovonedelnim mečevima u Evrokupu i imaće veliki motiv da se u subotu oduže navijačima pobedom u derbiju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠOU: Trinkijeri najavio derbi, pominjao kajmak na pljeskavici, a kada je izdiktirao petorku...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018

Meč 9. kola regionalne lige biće odigran u subotu...Andrei Trinkijeriju Večiti derbi u subotu (17.00, TV Arena Sport) biće prvi na klupi Partizana. U ovaj okršaj sa Crvenom zvezdom, crno-beli ulaze sa polovičnim učinkom, dok crveno beli imaju 8-0...- Moj prvi derbi. Kad si u košarci, uvek...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.