ŠOU: Trinkijeri najavio derbi, pominjao kajmak na pljeskavici, a kada je izdiktirao petorku...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOU: Trinkijeri najavio derbi, pominjao kajmak na pljeskavici, a kada je izdiktirao petorku...

Meč 9. kola regionalne lige biće odigran u subotu.

Andrei Trinkijeriju Večiti derbi u subotu (17.00, TV Arena Sport) biće prvi na klupi Partizana. U ovaj okršaj sa Crvenom zvezdom, crno-beli ulaze sa polovičnim učinkom, dok crveno beli imaju 8-0.

- Moj prvi derbi. Kad si u košarci, uvek sanjaš da budeš na klupi u utakmici Partizan - Crvena zvezda ili Panatinaikos-Olimpiakos. To je ono…Ako treba da se napravi film o derbiju u košarci, to je to. Nema treće. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mnogo sam slušao priče kao bajke, ali ne bih želeo da filozofiram, nego da doživim, uživaću bez dileme. To je prvi od mnogo derbija i želim da uživam u svakoj sekundi, da jednog dana mojoj deci mogu da pričam šta znači biti na klupi u "Pioniru" - rekao je Trinkijeri koji ipak zna šta je veliko rivalstvo.

- Ja sam iz Milana, Milanez. Znam šta je derbi, rodio sam se sa tim. Od kad sam imao pet-šest godina samo o tome se priča i znam šta to znači. Pobednici se šire po kafićima i kancelarijama, a ovi koji izgube ne izlaze iz kuće. Sve ja to znam i to je sve uživanje. To su sitnice, ali za mene su kao kajmak na pljeskavici - kazao je Trinkijeri i dodatno se našalio kada je pričao o kadrovskoj situaciji.

- Ako me pitate za petorku, izdiktiraću vam je odmah: Todorić, Lončar, Dalipagić, Miško Marić i Šilobad. Već sam probao da im kažem taktiku, ali oni su rekli ne treba, ti slušaš nas. Aranitovića i Trifunovića ćemo da stavimo u sastav, a ako bude problea stavićemo Pejdža na centra. Ne mogu da izmislim igrače - zaključio je Trinkijeri.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.