ZA SVAKO POŠTOVANJE: Gest kojim je Partizan pokazao da je veliki i van terena (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Dec.2016, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA SVAKO POŠTOVANJE: Gest kojim je Partizan pokazao da je veliki i van terena (VIDEO)

Iako je crno-beli klub, Partizan je pokazao da nije uvek sve samo crno ili belo, te da razlike među ljudima ne bi trebalo da postoje.

Počasni predsednik FK Partizan g. Ivan Ćurković primio je danas u Trofejnoj sali kluba članove sportsko rekreativnog udruženja osoba sa invaliditetom Pobednik.
Udruženje je osnovano  17. maja 2013. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Trenutno broji 84 člana s tendencijom povećanja broja članova i zainteresovanih za udruženje.
PRAVILA ‘GURAJU’ ZVEZDU KA TITULI: Partizanu se oduzimaju bodovi?!
Članovi udruženja su osobe s raznim vrstama i stepenom invalidnosti, kao i njihovi roditelji, prijatelji i svi ljudi dobre volje. Predsednik Skupštine udruženja je g. Momčilo Savić.
FOTO: FK Partizan Osnovna delatnosti udruženja su sport, rekreacija i druženje. Edukuju, pripremaju i uključuju članove udruženja u razna takmičenja iz oblasti sporta i rekreacije. Grane sporta kojima se bave su:
– boćanje, kuglanje, pikado, šah, sportski ribolov,
– stoni tenis, tenis, rukomet, košarka, odbojka, fudbal,
– minigolf, plivanje, sinhrono plivanje, praktično streljaštvo,
– sport osoba sa invaliditetom (gluvi i nagluvi, slepi i slabovidi),
– konjički sport (neolimpijske discipline i
– sport osoba sa ivaliditetom – specijalna olimpijada.
Pored gore navedenog, organizuju i realizuju posete kulturnim i sportskim događanjima i manifestacijama, kao i razne izlete za članove. U sklopu svojih mogućnosti udruženje na poseban način obeležava i dane praznika.
FOTO: FK Partizan Gosti su obišli trofejnu salu puni oduševljenja i radosti, pošto su svi veliki Partizanovci, a mali Saša Savić čak ima istetoviran grb Partizana na levom ramenu. Predsednik udruženja je saopštio da deca celu noć nisu spavala, pošto su sa nestrpljem iščekivala dolazak i obilazak Partizana.
NA TAPETU VLAHOVIĆ: Napredak se nije žalio, na potezu direktor takmičenja Bulatović i Disciplinska komisija FSS
Posle obilaska kluba, počasni predsednik Ivan Ćurković je svakom od gostiju uručio prigodne poklone iz asortimana marketinga FK Partizan.

(Izvor: youtube / DanasConferences)
The post ZA SVAKO POŠTOVANJE: Gest kojim je Partizan pokazao da je veliki i van terena (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Lepo: Osobe sa invaliditetom gosti Partizana

Izvor: Mondo, 01.Dec.2016

Fudbalski klub Partizan ugostio je članove sportsko-rekreativnog udruženja osoba sa invaliditetom "Pobednik". Počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković im podelio dresove...Foto: YouTube/screenshot..Ćurković im je pokazao trofejnu salu kluba, što je članove ovog udruženja oduševilo, a jedan...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.