Vukić sačuvao vrh

Izvor: RTS, 15.Okt.2011, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukić sačuvao vrh

Zvonimir Vukić sa dva pogotka doneo pobedu Partizanu nad subotičkim Spartakom (2:0). Gosti odigrali hrabro, ali nisu imali sreće da savladaju Stojkovića. Sa novom pobedom, Partizan se vratio na vrh tabele fudbalske Superlige Srbije.

Fudbaleri Partizana zabeležili su novu prvenstvenu pobedu, savladavši subotički Spartak, čime su se vratili na prvo mesto na tabeli Superlige.

„Crno-beli" su pred >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oko 5.000 gledalaca u Humskoj golovima Zvonimira Vukića savladali Spartak sa 2:0 (2:0), ali sama činjenica da su gosti čak tri puta pogađali prečku (Torbica, Milanković i Puškarić) najbolje ilustruje da izabranicima Aleksandra Stanojevića nije bilo lako da dođu do tri nova boda.

Prvi gol Vukić je postigao sa bele tačke, pošto je prethodno mladi Lazar Marković bio oboren u kaznenom prostoru Subotičana.

Samo desetak minuta kasnije, Vukić kruniše pogotkom odličnu akciju „crno-belih" i centaršut Volkova, za ubedljivu prednost.

Partizan je u drugom poluvremenu odigrao nešto povučenije, pa su gosti imali priliku da smanje rezultat, ili čak stignu i do izjednačenja, ali promene rezultata nije bilo.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Subotica

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.