Vukadinović: Bitan samo Partizan

Izvor: B92, 04.Sep.2011, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukadinović: "Bitan samo Partizan"

Dan posle sednice Upravnog odbora Partizana, potpredsednik 'crno-belih' Dragoljub Vukadinović je rekao da nije bitno šta se na njemu dešavalo.

Situacija u redovima šampiona Srbije zakuvala se u četvrtak uveče smenom Aleksandra Stanojevića sa mesta trenera i odlaskom Mladena Krstajića, da bi se već sledećeg prepodneva sve izmenilo i oni se vratili na svoje funkcije.

Šta se sve tačno dešavalo na sednici Upravnog odbora Partizana u petak prepodne, neće se saznati, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ako se pitaju akteri te sednice. Jedino je u subotu član uprave i nekadašnji potpredsednik kluba Dragoljub Vukadinović hteo da kaže poneku reč, ali ne i o samom toku sednice Upravnog odbora.

"Dogovorili smo se da o tome ne pričamo, zato je izdato saopštenje, a pogotovo ne bi bilo korektno da nešto o tome ja govorim kada većem delu sastanka nisam prisustvovao", rekao je Vukadinović za "Večernje novosti".

Na pitanje da li je uopšte, realno gledano, moguće da zaraćene frakcije u Partizanu nastave saradnju kao da se ništa nije desilo, Vukadinović je rekao:

"Što se tiče samog epiloga sednice, meni je to u redu, za to sam se i zalagao. Što se tiče budućnosti, da budem iskren, to ćemo videti kako će funkcionisati. Ako je i jednima i drugima bitan samo Partizan i interes kluba, ono što je najbolje za crno-bele, a ne za lične sujete, onda mislim da je dalja saradnja moguća. Vreme će pokazati da li je to tako".

S druge strane, drugi potpredsednik Partizana Mile Jovičić za "Sportski žurnal" je izjavio da se na sednici nije ni glasalo o poverenju šefu struke.

"Apsolutno svi članovi Upravnog odbora su bili za smenu Aleksandra Stanojevića, ali se predsednik Dragan Đurić izdigao iznad situacije i podržao šefa struke, a sa njim i direktora Mladena Krstajića, da nastave započet posao. Upravni odbor je odlučio da podrži predsednika. To je jedina istina", rekao je Jovičić.

"Vidim da deo javnosti kaže da su Stanojević i Krstajić izašli iz ovoga kao pobednici, a da smo mi iz Uprave, navodno, poraženi. Jedini pobednik je naš Partizan i suguran sam da smo uradili korisnu stvar za klub, a ne pojedince".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.