Nedelja, 04.09.2011.

11:22

Vukadinović: "Bitan samo Partizan“

Dan posle sednice Upravnog odbora Partizana, potpredsednik 'crno-belih' Dragoljub Vukadinović je rekao da nije bitno šta se na njemu dešavalo.

Izvor: B92, Večernje novosti

Default images

Situacija u redovima šampiona Srbije zakuvala se u četvrtak uveče smenom Aleksandra Stanojevića sa mesta trenera i odlaskom Mladena Krstajića, da bi se već sledećeg prepodneva sve izmenilo i oni se vratili na svoje funkcije.

Šta se sve tačno dešavalo na sednici Upravnog odbora Partizana u petak prepodne, neće se saznati, ako se pitaju akteri te sednice. Jedino je u subotu član uprave i nekadašnji potpredsednik kluba Dragoljub Vukadinović hteo da kaže poneku reč, ali ne i o samom toku sednice Upravnog odbora.

"Dogovorili smo se da o tome ne pričamo, zato je izdato saopštenje, a pogotovo ne bi bilo korektno da nešto o tome ja govorim kada većem delu sastanka nisam prisustvovao“, rekao je Vukadinović za "Večernje novosti“.

Na pitanje da li je uopšte, realno gledano, moguće da zaraćene frakcije u Partizanu nastave saradnju kao da se ništa nije desilo, Vukadinović je rekao:

"Što se tiče samog epiloga sednice, meni je to u redu, za to sam se i zalagao. Što se tiče budućnosti, da budem iskren, to ćemo videti kako će funkcionisati. Ako je i jednima i drugima bitan samo Partizan i interes kluba, ono što je najbolje za crno-bele, a ne za lične sujete, onda mislim da je dalja saradnja moguća. Vreme će pokazati da li je to tako“.

S druge strane, drugi potpredsednik Partizana Mile Jovičić za "Sportski žurnal“ je izjavio da se na sednici nije ni glasalo o poverenju šefu struke.

"Apsolutno svi članovi Upravnog odbora su bili za smenu Aleksandra Stanojevića, ali se predsednik Dragan Đurić izdigao iznad situacije i podržao šefa struke, a sa njim i direktora Mladena Krstajića, da nastave započet posao. Upravni odbor je odlučio da podrži predsednika. To je jedina istina“, rekao je Jovičić.

"Vidim da deo javnosti kaže da su Stanojević i Krstajić izašli iz ovoga kao pobednici, a da smo mi iz Uprave, navodno, poraženi. Jedini pobednik je naš Partizan i suguran sam da smo uradili korisnu stvar za klub, a ne pojedince“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: