Vuk Rašović trener godine u Saudijskoj Arabiji

Izvor: Mondo, 24.Apr.2018, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Rašović trener godine u Saudijskoj Arabiji

Nekadašnji šef struke Partizana individualnim priznanjem završio sezonu u Aziji.

Foto: MN Press

Manje od godinu dana od odlaska u Saudijsku Arabiju, srpski trener Vuk Rašović (45) sa zadovoljstvom može da se osvrne na urađeno.

Njegov klub Al Fajsali učestvovao je u kvalifikacijama za Ligu šampiona Azije i igrao u baražu, nastupio je pored toga i u finalu Kupa i igrao dobar fudbal, što je srpskom stručnjaku donelo i lepo priznanje: >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Rašović je proglašen trenerom sezone u Saudijskoj Arabiji.

Osvajač titule sa Partizanom 2013. godine tako je završio svoju prvu godinu u Aziji, koja je njegova druga međunarodna stanica, s obzirom na to da je od 2015. do 2016. bio i sportski direktor, a potom i trener Dinamo Minska.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.