Vujoševiću pozlilo, primljen na VMA

Izvor: Mondo, 04.Jul.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujoševiću pozlilo, primljen na VMA

Prema pisanju "Blica", trener Limoža u bolnici zbog problema sa bubrezima.

Foto: MN Press

Duško Vujošević, najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan, dugo se bori sa zdravstvenim problemima, koji ga prate i ovog leta.

Šefu struke Limoža pozlilo je u Beogradu zbog problema sa bubrezima i zato je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, saznaje dnevni list "Blic".

Isti izvor otkriva da je za sada sigurno samo da će Vujošević >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << biti u bolnici narednih nedelju dana, iz predostrožnosti i zbog detaljnih ispitivanja.

Iz istog razloga, Vujošević je bio na lečenju na VMA i tokom zime 2013. na 2014. godinu, kada ga je na klupi Partizana privremeno menjao pomoćnik Velimir Gašić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drži se, Dule!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2016

Tokom utakmice između reprezentacija Srbije i Portorika pojavila se vest da je legendarni trener Partizana hospitalizovan na VMA...Kako je večeras preneo ''Blic'', dugogodišnji trener Partizana i aktuelni strateg francuskog Limoža Duško Vujošević primljen je na odeljenje Vojnomedicinske akademije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.