Dušku Vujoševiću pozlilo, hitno primljen na VMA

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2016, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušku Vujoševiću pozlilo, hitno primljen na VMA

Treneru košarkaša Limoža Dušku Vujoševiću pozlilo je zbog problema sa bubrezima, zbog čega je primljen na Vojnomedicinsku akademiju Duško Vujošević, najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan, dugo se bori sa zdravstvenim problemima, koji ga prate i ovog leta.Šefu struke Limoža pozlilo je u Beogradu zbog problema sa bubrezima i zato je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, saznaje dnevni list "Blic".Isti izvor otkriva da je za sada sigurno samo da će Vujošević >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << biti u bolnici narednih nedelju dana, iz predostrožnosti i zbog detaljnih ispitivanja.Iz istog razloga, Vujošević je bio na lečenju na VMA i tokom zime 2013. na 2014. godinu, kada ga je na klupi Partizana privremeno menjao pomoćnik Velimir Gašić.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dušku Vujoševiću pozlilo, primljen je na VMA

Izvor: Press, 05.Jul.2016

Treneru košarkaša Limoža Dušku Vujoševiću pozlilo je zbog problema sa bubrezima, zbog čega je primljen na Vojnomedicinsku akademiju. . foto: blic.rs. Legendarni stručnjak koji je najzaslužniji za dominaciju Partizana...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.