Vujošević želi da Partizan ostavi dobar utisak

Izvor: Beta, 11.Feb.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević želi da Partizan ostavi dobar utisak

BEOGRAD, 11. februara 2014. (Beta) - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je u utorak da ne treba očekivati da će crno-beli igrati u punoj snazi protiv Žalgirisa u Evroligi, ali da će njegova ekipa pokušati da ostavi što bolji utisak.

"Još smo u nekoj fazi oporavka od serije povreda koja nas je pogodila, ekipa se malo povratila, ali ne treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << još očekivati punu snagu Partizana u Kaunusu. Daćemo svoj maksimum i probati da ostavimo što bolji utisak", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Meč šestog kola Grupe F Top 16 faze Evrolige izmedju Žalgirisa i Partizana igraće se u četvrtak od 18.45.

Crno-beli posle pet odigranih utakmica imaju skor od četiri poraza i jedne pobede, dok je Žalgiris poslednji na tabeli sa svih pet poraza.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Partizan želi što više bodova u SEHA ligi

Izvor: Beta, 11.Feb.2014

BEOGRAD, 11. februara 2014. (Beta) - Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je u utorak da njegova ekipa želi da u nastavku sezone u Seha ligi osvoji što više bodova i da će prva prilika za to biti meč protiv Zagreba..."U nastavku SEHA lige cilj nam je da uvećamo bodovni saldo u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.