Izvor: Beta, 11.Feb.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan želi što više bodova u SEHA ligi

BEOGRAD, 11. februara 2014. (Beta) - Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je u utorak da njegova ekipa želi da u nastavku sezone u Seha ligi osvoji što više bodova i da će prva prilika za to biti meč protiv Zagreba.

"U nastavku SEHA lige cilj nam je da uvećamo bodovni saldo u odnosu na jesenji deo tako da ćemo u svakoj utakmici tražiti šansu za to. Verujem da ćemo uspeti već u sredu, iako igramo protiv lidera i ekipe koja se bori za Top 16 Lige šampiona", >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << izjavio je trener crno-belih.

Rukometaši Partizana u 13. kolu lige u sredu od 18.00 dočekuju Zagreb.

Jedno od velikih pojačanja Partizana, Vlada Mandić, kazao je da je siguran da crno-beli na svom terenu mogu da savladaju Zagreb, iako su u prvom susretu izgubili sa 12 razlike.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEHA liga - Zagreb stiže na megdan Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2014

Rukometaši Partizana pojačani ulaze u nastavak sezone, a trener Aleksandar Brković i povratnik Vlada Mandić veruju da mogu da iznenade lidera na tabeli i učesnika Lige šampiona, sjajnu ekipu Zagreba.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.