Vujošević o Pavloviću: Ima izgleda, voleli bismo da dođe, ali ne kao spasilac

Izvor: Sportal.rs, 17.Nov.2014, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević o Pavloviću: Ima izgleda, voleli bismo da dođe, ali ne kao spasilac

Svi kojima je crno-bela boja u srcu čekaju povratak Aleksandra Pavlovića u Partizan NIS. Trener Duško Vujošević kaže da su pregovori u toku, ali da nema ništa novo povodom toga.

- U kontaktima smo sa Sašom, nismo ga pritiskali, ostavili smo mu vreme da odluči. Ima izgleda da se pregovori završe na obostrano zadovoljstvo. Razgovaramo s Pavlovićem na miru, voleli bismo da

dođe, ali ne kao spasilac. Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << mladi tim trenira, i mi ne provodimo vreme čekajući spasioca, već da učinimo ovaj tim boljim - kazao je Vujošević, prenosi Beta.

Trener Partizana je rekao da ne zna zašto se u medijima stalno pojavljuju informacije da su pregovori s Pavlovićem završeni i zašto se od toga, kako je rekao, pravi "parada".

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.