Vujošević i Bogdanović oči u oči, devet godina od davljenja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 18:18

Vujošević i Bogdanović oči u oči, devet godina od "davljenja" (FOTO)

Nisu bili u kontaktu sve ove godine.

Bivši trener Partizana Duško Vujošević i njegov nekadašnji igrač Bogdan Bogdanović videli su se i pozdravili na premijeri dokumentarnog filma "Gru tu je", posvećen tragičnom nastradalom reperu Daliboru Andonovu, koji je pored muzike imao još jednu ljubav - crno-beli tim.

Dvojica ljubimaca Partizanovih navijača nisu izbegla susret, došlo je do rukovanja, a društvene mreže donose i takve spekulacije da su se njih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvojica po prvi put videli posle devet godina i završene sezone 2013/2014.

A post shared by @pbg.news

Poznato je odnosi između trenera i igrača zahladneli posle izbacivanja sa utakmice 2. juna protiv FMP Železnika. Ta sezona je završena osvajanjem titule, a posle odlaska Bogdanovića u Fenerbahče nisu se sretali, niti komunicirali.

Navodno, Bogdanović nikad nije oprostio Vujoševiću hvatanje za vrat i udaljavanje iz ekipe.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.