Izvor: TvojPortal.com, 22.Jun.2012, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević čeka novu promociju

Izvor:novosti.rs  Medijske tvrdnje o odlasku Vlada Jovanovića sa mesta trenera Partizana su potvrđenje, a na klupu bi trebalo da se vrati njegov učitelj, trofejni vođa crno-belih
RASTALI su se Partizan i Vlade Jovanović. Trener koji je najtrofejnijem srpskom klubu doneo u poslednje dve sezone pet vrednih pehara (dve titule, dva Kupa Koraća i Jadransku ligu) od četvrtka i zvanično nije više trener šampiona.

Duško Vujošević i Vlade Jovanović
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<
Ovim činom je napravljen samo prvi od nekoliko koraka, koji se već dugo najavljuju po srpskoj košarkaškoj čaršiji i većem delu sportskih medija.

Danas je u Humskoj 1 bilo više nego živo. Jedini zvaničnik crno-belih koji se na kratko oglasio bio je sportski diirektor Dragan Todorić, potvrđujući informaciju iz ”Novosti”:
- Jedino što mogu sada da kažem jeste da je Jovanović bivši trener Partizana. Sa njim nije raskinuta nikakva saradnja, već mu je istekao jednogodišnji ugovor.

Nešto kasnije, Partizan se zvaničnim saopštenjem oglasio i na klupskoj internet-strani:

”Tokom dve sezone, Jovanović je u trofejnu salu kluba doneo ukupuno pet trofeja i pored velikih pritisaka i ogromnog tereta koji je nosio, i tako potvrdio pravi izbor našeg kluba. Nastavio je šampionski niz prvaka države, Kupa Radivoja Koraća, Jadranske lige i vodio je crno-bele u najelitnijem evropskom takmičenju. Želimo mu mnogo uspeha u nastavku trenerske karijere, koja zaslužuje da ide samo uzlaznom putanjom. Jednom crno-beli, uvek crno-beli - Jovanović će uvek biti deo Partizana”, navodi se u saopštenju.

Sada se samo čeka još jedna potvrda kompletne informacije koja već nedeljama glasi: Jovanovića će na klupi zameniti novi-stari trener Duško Vujošević.

Ni ovu vest niko u Partizanu nije hteo zvanično da potvrdi, iako se iz uvek ”dobro obaveštenih krugova” može čuti da je povratak Vujoševića na mesto uspeha, zapravo, gotova stvar i da će promocija biti možda organizovana već u petak.

- Za dan ili dva biće poznate sve novosti i oko novog trenera - ostao je zagonetan Todorić, želeći sigurno da ispoštuje finiš pregovora predsednika Danilovića i Vujoševića o novoj saradnji.

Upitan o detaljima ”već viđenog” Vujoševićevog povratka među crno-bele, sa kojima je u dva mandata osvojio devet uzastopnih titula, njih nije želeo preterano da komentariše ni Duletov ”agent” Miodrag Ražnatović.

- Odgovor na pitanje o povratku Vujoševića u Partizan nije kod mene, već na drugom mestu - kratko je rekao Ražnatović.

Bilo kako bilo, Partizan bira trenutak kada će zvanično promovisati obnovu saradnje sa trenerom kojeg jedva čeka polovina crno-bele Srbije, a od čijeg povratka verovatno strepi ona druga polovina.

Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.