Vujošević: Široki ima pravi domaći teren, ali idemo na pobedu bez Lučića

Izvor: Blic, 11.Jan.2013, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Široki ima pravi domaći teren, ali idemo na pobedu bez Lučića

Košarkaše Partizana u subotu u 19 časova očekuje susret 17. kola ABA lige protiv Širkog u gostima, a trener Duško Vujošević neće moći da računa na Vladimira Lučića zbog povrede zadobijene na meču sa Cibonom.

"Činjenica da je Široki Brijeg višegodišnji šampion Bosne i Hercegovine i poslednjih nekoliko sezona sa značajnom ulogom u Jadranskoj ligi je dovoljno dobar pokazatelj da igramo protiv ekipe koja ima svoj određeni kvalitet i čija pozicija objektivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne odgovara kvalitetu koji poseduju. Oni su u odnosu na prvi deo sezone izmenili sastav", rekao je Vujošević.

Stručnjak crno-belih poziva na oprez iako su tim narednog protivnika napustili igrači koji su odskakali kvalitetom.

"Otišao je najbolji igrač Planinić u Makabi, što je dobra ilustracija koliko oni kvalitetno rade sa mladim igračima, i otišao je Naletilić. Međutim, oni su iskoristili tu mogućnost i doveli su plejmejkera Džounsa, i na poziciji četiri i pet Frimena. Oni su dali dodatni kvalitet timu. Promenili su trenera u međuvremenu, a utakmicu protiv Solnoka su dobili i pokazali sposobnost da prevaziđu krizu. Čeka nas veoma teška utakmica, s obzirom da Široki ima pravi domaći teren. Na nama je da uložimo maksimum i utakmicu od početka iskontrolišemo i da pobedimo", dodao je Vujošević.

On se osvrnuo i na zdravstveni bilten "crno-belih".

"Imamo personalnih problema. Lučić sigurno neće igrati s obzirom na povredu koju je zadobio na utakmicu sa Cibonom, svi ostali igrači su zdravi, maksimalno motivisani i očekujem da zabeležimo pobedu", istakao je šef struke crno-belog tima Duško Vujošević.

Povezane vesti: Vujošević: Ovi "navijači" su sramota za Partizan, neka nauče nešto uz film "Kum" Ništa od duže suspenzije za napad na sudiju, Vujošević na klupi protiv Cibone! Vujoševićev zamenik: Utakmica sa Zadrom prekretnica ka našem cilju Jadranska liga suspendovala Vujoševića jer je fizički napao sudiju Jovovića! Vujošević: Iako smo bili istrošeni, iz meča u meč ponavljamo iste greške
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan bez Lučića protiv Širokog

Izvor: Press, 11.Jan.2013

- Imamo personalnih problema. Lučić sigurno neće igrati s obzirom na povredu koju je zadobio na utakmici sa Cibonom. Svi ostali igrači su zdravi, maksimalno motivisani i očekujem da zabeležimo pobedu - rekao je trener Partizana Duško Vujošević za klupski sajt.. Crno-beli trenutno dele drugo...

Nastavak na Press...

Na Široki bez kapitena

Izvor: RTS, 11.Jan.2013

Partizan u narednom kolu Jadranske lige ide na jako teško gostovanje Širokom, i to će morati da učini bez kapitena Vladimira Lučića, koji se nije oporavio od povrede zadobijene u meču sa Cibonom. Meč je na programu u subotu od 19.00 časova...Trener Partizana Duško Vujošević rekao je danas...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.