Vujošević: Pusti bih Vučića da divlja...

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Pusti bih Vučića da divlja...

Gostujući u humorističoj emisiji "24 minuta" na B92, sada već bivši trener Partizana Duško Vujoševič na duhovit način je analizirao šta bi radio kada bi mu premijer Srbije Aleksandar Vučić bio u timu.

- Prvo, milsim da Vučić ne može da postigne 30 poena, ali bih ga pustio da divlja... Često promašuje zicere i veliki je obožavalac američke NBA košarke - rekao je u šaljivom tonu Vujošević i dodao da ne bi bio na čelu opozicije jer nikada nije vodio tako loš tim.
Pogledaj vesti o: Partizan,   NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Duško Vujošević o reprezentaciji, Partizanu i politici

Izvor: Blic, 12.Sep.2015

- Reprezentacija dobro igra. Dobro se radilo na pripremama. Stvorena je solidna atmosfera. Ipak, sve pobede u grupi ne znače ništa kad dođu eliminacije. I pored odlične igre ovoj ekipi po mom mišljenju fali Bobi Marjanović što u nekim utakmicama može biti problem - rekao je bivši trener Partizana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.