Vujošević: Pobedili smo na karakter

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Dec.2013, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Pobedili smo na karakter

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da su njegovi igrači bili jako umorni u meču protiv Olimpije u Beogradu i da su pobedili zahvaljujući karakteru.
(FOTO: N. Negovanović)
Herojski su igrali u Parizu. Tu su potrošene rezerve snage koje se troše samo u slučaju životne opasnosti. Naši protivnici su svesni naše situacije…i onakav početak nije bio veliko iznenađenje – rekao je Vujošević novinarima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizan je pobedio sa 63:52, ali je u prvom poluvremenu gubio i sa 11 poena.
Da momci nemaju ovakav karakter, ne bi bilo nenormalno da taj početak bude slika Partizana tokom čitave utakmice…Veoma sam zahvalan na uloženom trudu, jer samo uz ogromno ulaganje truda može da se prevaziđe ogroman umor koji osećamo – rekao je Vujošević.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Pobedili smo na karakter!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2013

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da su njegovi igrači bili jako umorni u meču protiv Olimpije u Beogradu i da su pobedili zahvaljujući karakteru...Zahvalan igračima: Duško Vujošević  .."Herojski su igrali u Parizu (protiv Nantera u Evroligi). Tu su potrošene rezerve...

Nastavak na Vesti-online.com...

Vujošević: Igrači su umorni, rotacija je kratka

Izvor: Press, 01.Dec.2013

Crno-beli su danas u Pioniru savladali goste uz Ljubljane sa 63:52, pa su preuzeli drugo mesto na tabeli regionalne Jadranske lige sa skorom 8-2 i 18 bodova, koliko ima i vodeća Crvena zvezda.. "Igrači su jako umorni, rotacija je kratka. Herojski su igrali u Parizu, tu su stvarno potrošene rezerve...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.