Vujošević: Pavlović u Partizanu do kraja sezone

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Pavlović u Partizanu do kraja sezone

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević je rekao da će Aleksandar Pavlović potpisati ugovor do kraja sezone.

 Trener Partizana Duško Vujošević

 

"Tačno je, dogovor je postignut. Pavlović će se u nedelju uveče pojaviti na našem prvom treningu posle Kupa, a trebalo bi da ostane do kraja sezone", rekao je Vujošević za "Mondo".

 

Formalizacija saradnje uslediće, kako piše "Mondo", najverovatnije u ponedeljak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a ako sve bude u redu, nekadašnji igrač Budućnosti, Jute, Klivlenda i još nekoliko NBA ekipa će debitovati 16. februara protiv Širokog u Pioniru.

"Pavlović nije sasvim spreman, svi znaju da je imao dugu pauzu, ali je reč o neosporno kvalitetnom igraču na spoljnim pozicijama. Pružiće nam pomoć kakva nam je potrebna, u svakom smislu", dodao je Vujošević.

 

Crno-beli su treći na tabeli Jadranske lige sa skorom od 13 pobeda i šest poraza, a u narednih sedam kola bi trebalo da se bore za plasman na završni turnir tog takmičenja, a ujedno i za plasman u Evroligu.

 

Partizan će bez najnovijeg pojačanja morati da odigra dve utakmice Top 16 faze Evrolige, protiv Žalgirisa u gostima, odnosno Galatasaraja u Beogradu. Pavlović će pravo da debituje imati na gostovanju Real Madridu 28. februara.

 

 
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vujošević: Pavlović u Partizanu do kraja sezone

Izvor: Dzungla.org, 08.Feb.2014

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević je rekao da će Aleksandar Pavlović potpisati ugovor do kraja sezone. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.