Vujošević: Nema opravdanja!

Izvor: Mondo, 16.Dec.2012, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Nema opravdanja!

Trener Partizana mt:s izjavio da je poraz od Solnoka "veoma težak" i da "situacija nije dobra".

Regionalna košarkaška liga od ove sezone ima mnogo veći značaj, jer se kroz nju dolazi do Evrolige.

Srpski šampion, Partizan mt:s počeo je sezonu sa izuzetno podmlađenom ekipom, koja se mnogo istrošila u Evroligi, pa je zabeležila i neke neočekivane poraze. Svakako, najteži i prilično iznenađujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dogodio se u nedelju, 16. decembra u Mađarskoj.

Solnok, ekipa koja je ubedljivo poslednja u ABA ligi, savladala je Partizan 70:68 i doneo nove glavobolje beogradskom klubu.

“Težak poraz. Proizilazi iz neke emotivne potrošenosti posle ispadanja iz Evrolige i krize novog početka, takmičenja u Jadranskoj ligi gde je svaka utakmica kvalifikaciona kada je u pitanju Evroliga sledeće godine. Mi smo takvu kvalifikacionu utakmicu izgubili. Ne postoji nijedno opravdanje", rekao je trener crno-belih Duško Vujošević za klupski sajt.

On je i pre meča upozoravao da se Solnok ne sme potceniti i da poslednje mesto koje zauzima u ABA ligi nije pravi odnos snaga.

"Solnok je dobra ekipa, ali kada je u kompletnom sastavu ona je bolja nego što pozicija na tabeli pokazuje. Međutim, to što mi iz utakmice u utakmicu ponavljamo neke greške, praktično ne govori dobro. Veoma težak poraz, uopšte nije dobra situacija. Solnok nije loša ekipa, oni su dosta utakmica odigrali bez nekoliko igrača koji su bili povređeni sada su u kompletnom sastavu, a Partizan je veliki izazov. U pojedinim momentima pojedinci nisu pokazali da su dorasli situaciji", konstatovao je Vujošević.

(MONDO - foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DV: Neki nisu dorasli situaciji

Izvor: B92, 16.Dec.2012

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je da nema opravdanja za poraz od Solnoka u Mađarskoj, ali da je on posledica emotivne ispražnjenosti..."Težak poraz. Proizilazi iz neke emotivne potrošenosti posle ispadnja iz Evrolige i krize novog početka, takmičenja u Jadranskoj ligi gde je svaka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.