Nedelja, 16.12.2012.

20:47

DV: Neki nisu dorasli situaciji

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je da nema opravdanja za poraz od Solnoka u Mađarskoj, ali da je on posledica emotivne ispražnjenosti.

Izvor: SO

Default images

“Težak poraz. Proizilazi iz neke emotivne potrošenosti posle ispadnja iz Evrolige i krize novog početka, takmičenja u Jadranskoj ligi gde je svaka utakmica kvalifikaciona kada je u pitanju Evroliga sledeće godine. Mi smo takvu kvalifikacionu utakmicu izgubili. Ne postoji nijedno opravdanje", rekao je Vujošević.

"Solnok je dobra ekipa, ali kada je u kompletnom sastavu ona je bolja nego što pozicija na tabeli pokazuje. Međutim, nije dobro što mi iz utakmice u utakmicu ponavljamo neke greške.. Veoma težak poraz, uopšte nije dobra situacija. Solnok nije loša ekipa, oni su dosta utakmica odigrali bez nekoliko igrača koji su bili povređeni, a sada su u kompletnom sastavu. Uz to, Partizan je veliki izazov. U pojedinim momentima pojedinci nisu pokazali da su dorasli situaciji”, dodao je trener Partizana posle poraza od Solnoka 70:68.

Partizan je posle 13. kola drugi na tabeli sa skorom 9-4, dok je Solnok poslednji sa tri pobede i deset poraza. U sledećem kolu Partizan gostuje Zadru u sredu, dok Solnok dočekuje Krku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

152 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: