Vujošević: Navijači će imati šta da vide od novog Partizana

Izvor: Blic, 16.Sep.2012, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Navijači će imati šta da vide od novog Partizana

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević zadovoljan je posle turnira u Laktašima, na kojem su crno-beli u finalu pobedili rusku ekipu Himki.

"Ovo je period u kome rezultati nisu u prvom planu, ali uvek je dobro kad se utakmice dobijaju, a posebno kad se slavi na ovakvom turniru. Verujem u ovu ekipu Partizana sastavljenu od mladih igrača koji su pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svega dobri ljudi, i koji imaju dosta talenta. Verujem u njihove mogućnosti, a ovo je potvrda da one nisu male. Sa Muslijem, Bertansom, Anđušićem i Lučićem, navijači Partizana imaće šta da gledaju i čemu da se nadaju u novoj sezoni", poručio je Vujošević za Žurnal.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Verujem u ovaj tim

Izvor: B92, 16.Sep.2012

Košarkaši Partizana mt:s osvojili su turnir u Laktašima i najavili dobre rezultate i u predstojećoj sezoni, a da navijači to mogu da očekuju potvrdio je trener...Duško Vujošević je posle slavlja u Republici Srpskoj istakao da trenutno rezultati nisu bitni, te da mnogo veruje u mladi tim koji...

Nastavak na B92...

Vujošević: Navijači će imati šta da vide ove sezone

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2012

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević zadovoljan je posle turnira u Laktašima, na kojem su crno-beli u finalu pobedili rusku ekipu Himki...Zadovoljan novom ekipom - Dule Vujošević.. .."Crno-beli" su u Laktašima prvo pobedili Krku iz Novog Mesta, a potom i odličan ruski Himki u finalu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.