Vujošević: Nemamo sistem ali imamo talenat

Izvor: Mondo, 16.Sep.2012, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Nemamo sistem ali imamo talenat

Trener Partizana mt:s zadovoljan partijama tima u pripremom periodu. Osvajanje turnira u Laktašima tek najava mogućnosti crno-belih.

Partizan mt:s je osvojio turnir u Laktašima, u organizaciji ABA ligaša Igokee iz Aleksandrovca. Dvodnevno takmičenje otkrilo je mane i vrline mladog sastava srpskog šampiona, ali to ne brine ni malo trenera Duška Vujoševića.

"Ovo je period u kome rezultati nisu u prvom planu, ali uvek je dobro kad se utakmice dobijaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a posebno kad se slavi na ovakvom turniru. Verujem u ovu ekipu Partizana sastavljenu od mladih igrača koji su pre svega dobri ljudi, i koji imaju dosta talenta. Verujem u njihove mogućnosti, a ovo je potvrda da one nisu male", rekao je Vujošević a preneo Sportski žurnal.

Trener Partizana očekuje da kvalitet partija crno-belih ide uzlaznom putanjom.

"Sa Muslijem, Bertansom, Anđušićem i Lučićem, navijači Partizana imaće šta da gledaju i čemu da se nadaju u novoj sezoni. Nemamo još kontinuiteta u igri, neki igrači još uvek traže svoje mesto, nedovoljno smo uigrani. U ovom trenutku još nemamo izgrađen sistem, ali imamo puno talenta, mlada smo ekipa koje će napredovati tokom sezone. Izuzetno verujem u svoj tim, ukoliko se održi u jednom dužem periodu, one će sigurno biti veoma ozbiljan, čak i na evropskom nivou", tvrdi Vujošević.

Jedan od momaka od kojih iskusni stručnjak puno očekuje je centar Đorđe Gagić (22). Momak koji je ovog leta obukao crno-beli dres, u pripremom periodu je potvrdio da će biti veliko pojačanje. Sjajne partije na turniru u Laktašima donele su mu titulu MVP.

"Srećan sam zbog trofeja i moje dobre igre, koja je plod celog tima. Dali smo sve od sebe protiv Himkija i zasluženo slavili", izjavio je Gagić za MONDO.

Talentovani centar je u Laktašima praktično igrao pred svojom publikom, s obzirom da vuče korene iz Republike Srpske.

"U Laktašima se osećam kao kod kuće jer mi je majka iz Prijedora, a otac iz Benkovca. Igrali smo pred svojim navijačima, koji su nas nosili do pobede protiv snažnog protivnika. Poznato je svima da Republika Srpska zdušno bodri sve ekipe iz Srbije i drago mi je što ćemo se odužiti i publici u Višegradu, koja će imati priliku da nas gleda uživo protiv Igokee u humanitarnoj utakmici", rekao je Gagić.

(MONDO, foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.