Vujošević: Imamo obavezu da odigramo dobro u Kruševcu

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Imamo obavezu da odigramo dobro u Kruševcu

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da će njegovom timu biti zadovoljstvo da igra u Kruševcu i da crno-beli imaju obavezu da odigraju dobro.
Košarkaši Partizana u subotu od 18 sati u Kruševcu igraju protiv Mega Vizure, utakmicu osmog kola Superlige Srbije.
Mega Vizura je odličan tim, odlično organizavan, imaju dobre igrače i odličnog trenera. Oni imaju veliku ambiciju da skinu još ovaj jedan skalp koji do sada nisu. Dugo nismo igrali u Kruševcu, biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nam pravo zadovoljstvo da tamo nastupimo i imamo obavezu da odigramo dobro – rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.
Partizan i Mega dele prvo mesto na tabeli sa po šest pobeda i jednim porazom.
Možda jeste iznenađenje njihova pozicija na tabeli i što su iza sebe ostavili timove koji su na papiru bili favoriti, ali ako se pažljivo analizira videće se da imaju odlične igrače i dobrog trenera Dejana Milojevića. Ja sam ga trenirao, znam koliki je borac i znam da je to preneo na svoju ekipu – rekao je trener srpskog šampiona.
Partizan će nastupiti bez Dragana Milosavljevića koji se povredio u finalu završnog turnira Jadranske lige u Laktašima.
Košarkaš Partizana Davis Bertans rekao da je Mega do sada odigrala odlično u dosadašnjem delu takmičenja.
Mega je odigrala veoma dobro prvi deo Superlige. Čeka nas teška utakmica, dobro ćemo se spremiti, moramo da pobedimo – rekao je Bertans.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Zadovoljstvo nam je da igramo u Kruševcu

Izvor: Press, 03.Maj.2013

"Mega Vizura ima veoma kvalitetan sastav, koji čine mladi i perspektivni momci. Imaju ambiciju da skinu još ovaj jedan skalp koji do sada nisu. Biće nam zadovoljstvo da igramo u Kruševcu, gde nismo dugo gostovali i imamo obavezu da odigramo dobro", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare...

Nastavak na Press...

Vujošević: Obaveza je da odigramo dobro

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2013

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da će njegovom timu biti zadovoljstvo da igra protiv Mega Vizure u Kruševcu i da crno-beli imaju obavezu da odigraju dobro...Na megdan Megi u Kruševcu - Duško Vujošević.. ..Košarkaši Partizana sutra od 18 sati u Kruševcu igraju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.