Vujošević: Igračima Partizana nije potrebna zaštita od mene, zašto novinari nisu ovako branili Utisak nedelje!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2014, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Igračima Partizana nije potrebna zaštita od mene, zašto novinari nisu ovako branili Utisak nedelje!

"Provodim sa ekipom 24 sata i znam šta se dešava, sa velikom posvećenošću prema timu i emocijom radim ono što mislim da je ispravno", poručio je trener Partizana dan posle incidenta na meču sa Hapoelom

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je danas da su mediji preneglasili situaciju posle meča sa Hapoelom kada je uhvatio za vrat Mihaila Andrića i optužio neke od njih da namerno skreću pažnju sa dobre igre crno-belih.

Partizan je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sinoć izgubio od Hapoela u trećem kolu Evrokupa sa 82:79, a trener crno-belih bio je ljut zbog načina na koji je njegova ekipa primila koš, uz dodatno bacanje Dervina Kičena, i ispustila produžetak.

"Provodim sa ekipom 24 sata i znam šta se dešava, sa velikom posvećenošću prema timu i emocijom radim ono što mislim da je ispravno. Ima tu i određenih grešaka, ali mislim da igračima Partizana nije potrebna zaštita od takvih novinara koji pokušavaju da neke moje emotivne nastupe iskoriste stavljajući se u funkciju onih koji ne vole Partizan, a takvih ima dosta na vlasti u ovom trenutku“, rekao je Vujošević za klupski sajt.

On je optužio novinare da često ne pišu dovoljno o lošoj finansijskoj situaciji u kojoj se nalazi Partizan i zapitao se kako nisu imali istu dozu agresivnosti u odbrani koleginice Olje Bećković i njene emisije Utisak nedelje.

"Ovo je pokušaj da se dobra igra Partizana i povratak na ne tako stari put uspeha, stavi u drugi plan i na taj način onemogući, jer ako u ovom sastavu funkcionišemo dobro uz povratak Mačvana, Milosavljevića i dolazak jednog Amerikanca, bićemo još bolji, pa zlo treba u semenu saseći", objasnio je Vujošević.

Poput jučerašnje situacije u Jerusalimu, trofejni stručnjak prošle sezone imao sličan potez, kada je uhvatio za vrat Bogdana Bogdanovića.

Vujošević je nastavio i polemiku sa gradskim sekretarom za sport Slavkom Gakom, kojem je poručio da je detaljno pročitao sve informacije o promeni plana regulacije oko Zvezdinog stadiona.

"Pročitao sam samo šta se piše na sajtu Skupštine grada. Vuk Karadžić je odavno ustanovio pravilo čitaj kako je napisano, dakle ništa nisam tumačio već samo pročitao i naglasio. Kao predsednik JSD Partizan, koje je vlasnik fudbalskog stadiona Partizan, apsolutno moram da se bavim onim što dotiče problematiku vlasništva tog stadiona“, rekao je Vujošević.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: "Zlo treba u semenu saseći!" (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2014

Trener KK Partizan NIS Duško Vujošević oglasio se povodom sinoćnih dešavanja posle meča sa Hapoelom i optužio deo medija da preuveličavanjem incidenta sa Mihajlom Andrićem koriste priliku "da u semenu saseku zlo" pod kojim se podrazumeva bolja igra crno-belih.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.