Vujačić: Nije lako, nadam se da sam se odužio Partizanu

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 11:23

Vujačić: Nije lako, nadam se da sam se odužio Partizanu

Crnogorski fudbaler Igor Vujačić napustio je Partizan i postao novi igrač Rubina iz Kazanja, objavili su "crno-beli" na zvaničnom sajtu.

Ruski klub je Partizanu platio obeštećenje od milion evra za crnogorskog štopera.

Vujačić, koji je medju crno-bele došao 1.jula 2019. godine, oprostio se od svojih saigrača sa kojima je odigrao 129. utakmica, upisao 11 golova i šest asistencija.

"Nije lako, u Partizanu sam stekao dosta prijatelja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali moram da idem dalje, napravio sam korak u svojoj karijeri. Nadam se da sam se, na neki način, odužio Partizanu, što mi je dao šansu da igram u ovako velikom klubu", istakao je Vujačić.

Dodaje da je mnogo napredovao od kada je došao u Beograd.

"Kada sam došao, prvih pola godine, nije bilo dobro za mene, ali nakon toga se sve se poklopilo. Uvek sam se trudio da dam sve od sebe, sav svoj maksimum i na treningu i na utakmicama. Srećan sam, i smatram da čiste i mirne duše nastavljam dalje. Ostala je većina igrača, koja je igrala i prošle sezone. Mislim da su izvukli pouku, i da ne bi trebalo da im se dešava ono što se dešavalo prethodne sezone. Novi je početak i želim im puno sreće, da izbegnu povrede, a pobede će sigurno doći", zaključio je Vujačić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igor Vujačić se iz Partizana seli u Rusiju

Izvor: Danas, 30.Jun.2023

Dosadašnji fudbaler Partizana Igor Vujačić karijeru će nastaviti u Rubinu iz Kazanja sa kojim je potpisao višegodišnji ugovor, potvrdili su danas iz beogradskog kluba.Vujačić, koji je u redove crno-belih došao na leto 2019. godine, oprostio se danas od saigrača sa kojima je odigrao 129 utakmica...

Nastavak na Danas...

I PARTIZAN U TRCI ZA MIROTIĆA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023

Milioni se nude....Partizan se uključio u trku za potpis Nikole Mirotića...To je informacija koju prenosi "SportKlub", budući da su dobili "pažnju" dosadašnjeg krilnog centra Barselone potpisom novog ugovora sa Kevinom Panterom...Crnogorski internacionalac je 2019. iz NBA lige došao u Barselonu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.