Vučić čestitao rođendan Partizanu: Verujem da ćete nastaviti putem uspeha, koji su utrle legende

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao rođendan Partizanu: Verujem da ćete nastaviti putem uspeha, koji su utrle legende

Premijer Srbije čestitao crno-belima 70 godina postojanja

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Fudbalskom klubu Partizan i Jugoslovenskom sportskom društvu Partizan 70 godina postojanja.

Upućujem čestitke rukovodstvu i igračima Fudbalskog kluba Partizan povodom 70 godina postojanja ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kluba i Jugoslovenskog sportskog drustva Partizan“, navodi se na početku čestitike.

Nada se Vučić da će crno-belih nastaviti da nižu uspehe.

U proteklih sedam decenija Partizan je okupljao vrhunske sportiste koji su svojom igrom, talentom i poletom proslavili ovaj klub i doneli mnogobrojne trofeje. Verujem da će generacije fudbalera nastaviti tradiciju i ići putem uspeha, koji su u prvim decenijama kluba utrle Partizanove legende“, navodi se u čestitki premijera Vučića koji je saopštila Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Republike Srbije.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.