Vučić: Nemam snage,ni podrške za privatizaciju klubova

Izvor: Politika, 05.Mar.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nemam snage,ni podrške za privatizaciju klubova

BEOGRAD – Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da preuzima odgovornost za to što nema privatizacije sportskih klubova, da nema dovoljno snage, ni podrške da sprovede privatizaciju Partizana i Crvene Zvezde i dodao da će autorki Insajdera Brankici Stanković ostati policijsko obezbeđenje.

Vučić je na pres konferenciji u Vladi Srbije rekao da očigledno nema dovoljno autoriteta, ni snage kako bi omogućio da se ta privatizacija sprovede.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je objasnio da, kada god to pomene i kada to pitanje pokrene, izostaje podrška, niti bilo ko reaguje na najgrublje reči koje mu se upućuju čim pomene privatizaciju Zvezde i Partizana.

Vučić je dodao i da očigledno niko nije za to u Srbiji i da se mnogi raduju kada slušaju reči poput „Vučiću p. . . . u”.

Moj posao je da radim i da ga obavljam najbolje što mogu i to ću raditi i u budućnosti, rekao je i dodao da je progurao najvažnije stvari, ali da je po ovom pitanju udario u zid.

Na pitanje da li će ostati obezbeđenje Brankici Stanković, Vučić je rekao da obezbeđenje ostaje i da je to u nadležnosti MUP- a.

Tanjug

objavljeno: 05.03.2015.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Insajder

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.