Izvor: Radio 021, 25.Sep.2019, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Brdo para smo dali i Partizanu i Zvezdi, mnogima će biti neprijatno

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će po povratku iz Njujorka objaviti tačan iznos novca dat Partizanu i Crvenoj zvezdi i da će se tada znati koji je klub navodno nečiji ljubimac.

"Da ne bih ulazio u te odvratne priče gde državu koriste za pravdanje poraza ili veličanje uspeha, po povratku u Beograd lično ću izaći sa kompletnim ciframa, a brdo para smo dali i Partizanu i Zvezdi. Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vidi narod ko je čiji ljubimac i koliki je Vučić peder", rekao je predsednik novinarima upitan ko je ljubimac države - Zvezda ili Partizan i gde je više novca odlazilo.

"Cifre ću izneti zbog pravih navijača Paritzana i pravih navijača Zvezde, a ne zbog političkih aktivista. Uvek je lakše da imate izgovore za svoje neuspehe da budete velika žrtva ili veliki junak za svoj uspeh. To ćete ubuduće manuti preko grbače države jer ćemo jednom zauvek da izađemo sa svim podacima", rekao je predsednik.

Predsednik, koga navijači često "krive" za situaciju u fudbalu, jer je više puta naglasio da navija za Crvenu Zvezdu i time je favorizuje, rekao je da će saopštiti konkretne cifre, jer je to važna stvar.

"To je važno da vide zašto sam peder, a koliko bi trebalo nekima da dam da ne bih bio peder", prokomentarisao je predsednik aludirajući na poslednji derbi i skanidanja navijača Partizana "Vučiću pederu".

Sa tačnim ciframa će izaći upravo zbog tih, kako je naveo, šupljih priča o favorizovanju jednog ili drugog kluba.

"Mnogima će biti neprijatno kada čuju i vide te podatke", rekao je Vučić.

Podsetio je da je i on bio deo stadiona i da zna da mladi ljudi uvek misle antirežimski, da misle da su snaga i da će se boriti protiv vlasti, bez obzira da li je ona najbolja ili najgora, te da zna da svi neće poštovati ono što kaže.

"Kada budu čuli koliko smo novca dali narod će reći šta ste im davali tolike pare", rekao je predsednik i dodao da će se svi iznenaditi, jer narod misli da država ne daje pare, da oni umiru od gladi i da im je mnogo teška situacija.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.