Vučelić ponosno otkrio visinu Partizanovog duga, a onda progovorio o novim pojačanjima!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2019, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić ''ponosno'' otkrio visinu Partizanovog duga, a onda progovorio o novim pojačanjima!

Ima li razloga za ponos kad je ta tema u pitanju?

Partizan je danas održao redovnu sednicu Skupštine kluba, koja je imala i određene ''prateće efekte'' ispred ''Zemunela'', o čemu opširnije možete da čitate OVDE.

Posle sednice, novinarima se obratio predsednik kluba Milorad Vučelić, koji je, između ostalog, govorio i o aktuelnoj visini Partizanovih dugovanja.

Ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je posebno zanimljivo, to je da je konkretni iznos duga otkrio ''sa ponosom''.





''Kada je ova uprava došla, oditovani dug je bio oko 15.000.000 evra. Međutim, kada se kasnije pojavila skrivena dokumentacija, kada su se pojavili sporovi koje smo morali da rešavamo, ispostavilo se da je taj dug oko 22.000.000 evra.







Mi smo morali da platimo samo na ime starih dugova oko 12.000.000 evra.







Sada je dug evidentiran u cifru, papiri su prošli kontrolu svih državnih organa i s ponosom možemo da zaključimo da je između 21.500.000 i 22.000.000 evra'', istakao je Vučelić, a prenosi ''Mozzartsport''.

On je dodao i da ''ima potencijala'' da se dug sanira, a s tim u vezi je pomenuo i potencijalni sponzorski ugovor koji bi u perspektivi mogao da se dogodi.

Još jedna tema koja navijače sada najviše interesuje jesu nova pojačanja do kraja prelaznog roka, a Vučelić je konstatovao da ''nije na odmet'' da se to i dogodi.

''Savo mi je rekao da je prezadovoljan radom na pripremama. Radi se na pojačanjima, nije na odmet da ih dovedemo, ali bitno je da je Savo iskazao veliko zadovoljstvo urađenim u prethodnom periodu'', zaključio je Vučelić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PARTIZAN ODRŽAO REDOVNU GODIŠNjU SKUPŠTINU: Dug nije veći od 22 miliona evra

Izvor: Večernje novosti, 15.Jul.2019

Predsednik Partizana Milorad Vučelić kaže da je najviše klupsko telo obavešteno o visini duga koji je verifikovan od svih državnih i nadležnih organa REDOVNA godišnja sednica skupštine fudbalskog kluba Partizan donela je diskusije na mnoge aktuelne teme, a najviše reči...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.