Vratio se Kaminski

Izvor: B92, 09.Dec.2023, 18:44

Vratio se Kaminski

Centar Partizana Frenk Kaminski vratio se treninzima i velike su šanse da bude na parketu na utakmici protiv Žalgirisa.

Čak bi mogli da ga vidimo na parketu i na meču ABA lige, gde se Partizan sastaje sa ekipom Studentskog centra.

Amerikanac je povredio rebro na meču protiv Panatinaikosa, zbog čega ga nije bilo na utakmicama protiv Monaka i Armanija.

Kaminski je ove sezone odigrao 11 utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Partizan u Evroligi i prosečno postizao 9,5 poena, uz 3,5 skokoa po meču. U ABA ligi ima prosek od 13,1 poena i 4,4 skoka po utakmici.

Tako da će na ovom meču ABA lige, crno-beli biti bez Trifunovića i sveže povređenog Avramovića, koga zbog povrede noge čeka pauza od skoro dva meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NA TERENU VEĆ U PONEDELJAK? Odlične vesti za Obradovića! Partizan dobija veliko pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023

Značajno olakšanje...Centar Partizana Frenk Kaminski vratio se treninzima - saznaje Mozzartsport...Američki košarkaš je zadobio povredu rebara na meču sa Panatinaikosom i nije ga bilo tri utakmice, a postoji mogućnost da zaigra već u ponedeljak protiv Studentskog centra...Kaminski je ove sezone...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.