NA TERENU VEĆ U PONEDELJAK? Odlične vesti za Obradovića! Partizan dobija veliko pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 20:04

NA TERENU VEĆ U PONEDELJAK? Odlične vesti za Obradovića! Partizan dobija veliko pojačanje

Značajno olakšanje.

Centar Partizana Frenk Kaminski vratio se treninzima - saznaje Mozzartsport.

Američki košarkaš je zadobio povredu rebara na meču sa Panatinaikosom i nije ga bilo tri utakmice, a postoji mogućnost da zaigra već u ponedeljak protiv Studentskog centra.

Kaminski je ove sezone odigrao 11 utakmica za Partizan u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evroligi i prosečno postizao 9,5 poena, uz 3,5 skokoa po meču. U ABA ligi ima prosek od 13,1 poena i 4,4 skoka po utakmici.

Crno-bele posle meča u okviru ABA lige očekuje gostovanje Žalgirisu u Evroligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DOBRE VESTI ZA PARTIZAN: Crno-beli konačno kompletni na spoljnim pozicijama, da li neko može da ih zaustavi? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Dec.2023, 13:58

Kaminski je ove sezone odigrao 11 utakmica za Partizan u Evroligi i prosečno postizao 9,5 poena, uz 3,5 skokoa po meču Centar Partizana Frenk Kaminski vratio se treninzima i velike su šanse da bude na parketu na utakmici protiv Žalgirisa. Čak bi mogli da ga vidimo na parketu i na meču ABA lige,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.