Vratio Partizan na pobednički kolosek, pa postao MVP!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratio Partizan na pobednički kolosek, pa postao MVP!

Zasluženo.

Košarkaši Partizana vratili su se na pobednički kolosek i u ABA ligi gde su u petom kolu savladali FMP rezultatom 90:85.

Odličnu partiju u hali "Aleksandar Nikolić" pružio je Rašon Tomas koji je proglašen za MVP 5. kola regionalne košarkaške lige.

Amerikanac je upisao 23 poena, pet skokova i dve asistencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uz ukupan indeks korisnosti od 31.

Tomas iz utakmice u utakmicu pokazuje da će biti pravo pojačanje za tim Andree Trinkijerija, a navijači Partizana se nadaju da će nešto "sačuvati" i za trenutke kada se bude lomila sezona.

Na vrhu ABA lige se nalaze Budućnost, FMP, Cedevita Olimpija i Primorska sa skorom 4-1, dok Partizan, Crvena zvezda i Mornar imaju 3-2.

.@Sobeastly_25 of @PartizanBC is the MVP of the #ABALiga Round 5! Congratulations!

More at: https://t.co/DotxzWWxDW pic.twitter.com/drsqOnqL7F

— ABA Liga (@ABA_League) November 4, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.