Tomas MVP 5. kola ABA lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomas MVP 5. kola ABA lige

Košarkaš Partizana Rašon Tomas proglašen je za najkorisnijeg igrača 5. kola ABA lige, objavljeno je danas na sajtu takmičenja.

Amerikanac je u pobedi crno-belih nad FMP-om (90:85) u hali "Aleksandar Nikolić" imao učinak od 23 poena, pet skokova i dve asistencije, za ukupan indeks korisnosti 31.

U ovoj rundi najviše poena dao je Brion Alen iz Zadra - 24, njegov saigrač Akos Keler je imao najviše skokova (11), Žan Mark Šiško iz Kopera i Stefan Pot iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << FMP-a asistencija (po 12), a Partizanov Rade Zagorac ukradenih lopti (5).

Čak četiri tima Budućnost, FMP, Cedevita Olimpija i Primorska imaju 4-1 na vrhu Jadrana, dok su Crvena zvezda, Partizan i Mornar na 3-2.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vratio Partizan na pobednički kolosek, pa postao MVP!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019

Zasluženo...Košarkaši Partizana vratili su se na pobednički kolosek i u ABA ligi gde su u petom kolu savladali FMP rezultatom 90:85...Odličnu partiju u hali "Aleksandar Nikolić" pružio je Rašon Tomas koji je proglašen za MVP 5. kola regionalne košarkaške lige...Amerikanac je upisao 23 poena,...

Nastavak na Sportske.net...

Bogdan Radivojević ponovo u postavi kola EHF Lige šampiona

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019

Srpski rukometaš Bogdan Radivojević ponovo je danas izabran u idealnu postavu kola EHF Lige šampiona...Najbolji rukometaš Evrope u septembru, briljirao je u pobedi mađarskog Segeda protiv Celja (31:24) u okviru šestog kola elitnog evropskog klupskog takmičenja...Desno krilo domaćeg tima postiglo...

Nastavak na Sportske.net...

FIAT ipak bolji od Ferarija? Šta će reći Ibra? (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019

Dodeljena je nagrada za najkorisnijeg igrača MLS lige...Zabavljao je Zlatan Ibrahimović tokom ove sezone u MLS čitavu fudbalsku javnost svojim izjavama, pa je tako za sebe rekao da je u Americi kao "Ferari među FIAT-ima"...Isticao je u više navrata da je ubedljivo najbolji igrač "preko bare", kao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.