Vojvodina protiv BSK-a juri prvu pobedu

Izvor: S media, 21.Avg.2010, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina protiv BSK-a juri prvu pobedu

Pet utakmica drugog kola Jelen Super lige na programu je u subotu od 17.30, dve će biti odigrane sutra, dok će drugo kolo biti kompletirano tek 4. septembra, jer je duel Partizan - Hajduk odložen zbog učešća crno-belih u plej-ofu Lige šampiona.

Crvenu zvezdu sutra očekuje gostovanje u Inđiji gde će izabranici Aleksandra Kristića >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pokušati da poprave loš utisak iz prvog kola protiv Smedereva.

Oklopnici, osokoljeni bodom iz tog meča, pokušaće da povoljan rezultat ostvare i na gostovanju u Jagodin ko ja je ipak blagi favorit. Vojvodina će prvu pobedu tražiti na gostovanju BSK-u. Borčaci su u prvom kolu ispustili pobedu na gostovanju Subotici.

Rad je bio najubedljiviji u prvom kolu (4:0 protiv Čukaričkog) ali građevinare sada očekuje dosta teži zadatak protiv Metalca.

U Užicu gostuje OFK Beograd posle minimalne pobede nad Metalcem. I Sloboda je prvenstvo počela pobedom (2:1 nad Hajdukom u Kuli) pa možemo očekivati neizvestan meč.

Subota:

Jagodina - Smederevo

BSK - Vojvodina

Čukarički - Borac

Metalac - Rad

Sloboda Sevojno - OFK Beograd

Nedelja:

Inđija - Crvena zvezda

Javor - Spartak

4. septembar:

Partizan - Hajduk
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.