Vojvodina idealna provera vaterpolistima Partizana pred fajnal for

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2010, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina idealna provera vaterpolistima Partizana pred fajnal for

BEOGRAD - Vaterpolisti Partizana dočekuju sutra ekipu Vojvodine u prvoj utakmici finala plej-ofa državnog prvenstva, a prema rečima reprezentativca Marka Avramovića dueli sa Novosađanima predstavljaće idealnu priliku za proveru forme pred završni turnir Evrolige.

"Ove sezone prvi put od osamostaljenja Srbije igra se plej-of u šampionatu. To je za sve nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jedno novo iskustvo, a za popularizaciju vaterpola svakako pozitivna i interesantna promena", ocenio je Avramović, .

On je istakao da će Vojvodina, sa kojom su "crno-beli" do sada u sezoni odigrali tri utakmice, završne mečeve odigrati "maksimalno motivisano i rezultatski potpuno rasterećeno".

"Moramo ozbiljno da shvatimo veoma kvalitetnu ekipu iz Novog Sada, koja je tokom sezone dosta napredovala i pokazala da izrasta u vrhunski tim", poručio je Avramović.

Mladi Miloš Ćuk, koji je prošlog leta upravo iz Vojvodine došao u Partizan, smatra da su izabranici Dejana Stanojevića u utakmicama Evrolige i regionalne Evrointerlige stekli neophodno iskustvo za mečeve u kojima je ulog veliki.

"Imamo veliko poštovanje prema rezultatima Novosađana, koji su svake godine sve bolji, ali prema prikazanom do sada smatram da smo apsolutni favoriti i da do iznenađenja ne bi smelo da dođe", zaključio je Ćuk.

Prva finalna utakmica igra se sutra od 20.30 časova na "Banjici", dok će drugi meč biti odigran u Novom Sadu. Prvobitno je bilo planirano da "lale" budu domaćini 28. aprila, ali će zbog obaveza reprezentacije u Svetskoj ligi taj meč biti odigran dva dana kasnije.

Termin eventualne treće utakmice još nije poznat.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avramović: Vojvodina prava provera

Izvor: B92, 23.Apr.2010

Predsednik Francuske Nikola Sarkozi podržao je kandidaturu Anesija za organizaciju zimskih Olimpijskih igara 2018. godine. Dalje..

Nastavak na B92...

Vaterpolisti Vojvodine testiraju snagu Partizana

Izvor: Glas javnosti, 24.Apr.2010, 07:26

BEOGRAD - Vaterpolisti Partizana dočekuju danas ekipu Vojvodine u prvoj utakmici finala plej-ofa državnog prvenstva, a prema rečima reprezentativca Marka Avramovića, dueli sa Novosađanima predstavljaće idealnu priliku za proveru forme pred završni turnir Evrolige...- Ove sezone prvi put od osamostaljenja...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.