Izvor: Radio 021, 10.Jun.2020, 22:16

Vojvodina i Partizan u finalu Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Čukarički u Beogradu rezultatom 1:0 u polufinalnoj utakmici Kupa Srbije.

Strelac je bio Nemanja Čović u 31. minutu utakmice.

Do prvog i ispostaviće se pobedonosnog gola Vojvodina je došla posle svega pola sata igre. Sa desne strane Drinčić je centrirao, a ispred peterca Čukaričkog, Čović je u padu zahvatio loptu glavom i poslao je u mrežu.

Imao je domaći tim nekoliko izglednih prilika za izjednačenje, pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u prvom poluvremenu, ali su napadači, pre svih Tedić i Birmančević bili neprecizni.

Tako će Voša prvi put od 2014. godine igrati u finalu Kupa, kada ga je i osvojila. Meču je inače prisustvovalo oko 1.500 gledalaca, među kojima je bilo i oko 250 navijača Vojvodine.

Vojvodina je već obezbedila plasman u Evropu, a za prvi trofej u sezoni igraće protiv Partizana.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su večeras sa 1:0 pobedili Crvenu zvezdu. Strelac na stadionu Partizana bio je Bibras Natho u 58. minutu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.