Vojvodina i Partizan u finalu Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Čukarički u Beogradu rezultatom 1:0, dok je istim rezultatom Partizan bio bolji od Crvene zvezde u polufinalnim mečevima Kupa Srbije koji su igrani danas.
Vojvodina je do šestog finala kupa došla trijumfom na Banovom brdu, a strelac gola odluke za Novosađane bio je Nemanja Čović u 31. minutu utakmice.
 
Do prvog i ispostaviće se pobedonosnog gola Vojvodina je došla posle svega pola sata igre. Sa desne strane Drinčić je centrirao, a ispred peterca Čukaričkog, Čović je u padu zahvatio loptu glavom i poslao je u mrežu.
 
Imao je domaći tim nekoliko izglednih prilika za izjednačenje, pogotovo u prvom poluvremenu, ali su napadači, pre svih Tedić i Birmančević bili neprecizni.
 
Tako će Voša prvi put od 2014. godine igrati u finalu Kupa, kada ga je i osvojila. Meču je inače prisustvovalo oko 1.500 gledalaca, među kojima je bilo i oko 250 navijača Vojvodine.
 
Vojvodina je već obezbedila plasman u Evropu, a za prvi trofej u sezoni igraće 26. juna protiv Partizana.
 
Crno-beli su se plasirali u finale Kupa Srbije, pošto su kasnije večeras sa 1:0 pobedili Crvenu zvezdu. Strelac na stadionu Partizana bio je Bibras Natho u 58. minutu.
  • mile

    11.06.2020 12:23
    2 kg fucike za Saleta
    @Sale

    Vidiš Sale, kad je neko prost kao ti i negativnu kritiku poima lično, onda on pojma nema o tome kako stvarni svet zabave i indoktrinacije funkcioniše, tolerancija iliti ikakve potrebe nemaju veze sa životom ovde, niko nikome ništa niti želi niti može niti treba ikome da brani, ali zato se ovaj žalosni svet nikada ni neće na bolje promeniti, zbog masa koje kliču na stadionima....pozdrav od pajsera.....
  • Sale

    11.06.2020 12:04
    Vidiš Mile, kada je neko pajser kao ti onda ni knjige ne mogu naknadno da mu unesu širinu i toleranciju pa da poštuje različitosti u potrebama i interesovanjima.
  • mile

    11.06.2020 09:52
    fudbala kilo dajte
    @Банда са Детелинаре

    Dokoni i isprazni ljudi se bave fudbalom(mislim i glupanderi), pametni i mudri čitaju neku knjigu i ne gube vreme na pajace s tetovažama i starletama....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.