Vladimir Ivić kandidat za novog trenera Partizana!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jun.2017, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Ivić kandidat za novog trenera Partizana!

Foto: Telegraf

Partizan je u potrazi za trenerom nakon što je Marko Nikolić neočekivano podneo ostavku posle basnoslovne ponude koju je dobio iz Mađarske. Delovalo je da je Ilija Stolica najbliži klubu, ali dosad ništa nije rešeno, i sada je u opticaju novo ime - Vladimir Ivić.

Bivši igrač crno-belih, koji je sjajno predvodio PAOK ove sezone bukvalno do poslednja dva kola, bio je faktički nemoguća misija za upravu Partizana, ali se sve otvorilo nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je PAOK u poslednjem kolu ostao bez već viđene Lige šampiona (2 kola pre kraja imao 5 bodova prednosti). Usledila je ostavka Ivića i on je sada slobodan u izboru novog kluba, pa to Partizan želi da iskoristi.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je na Upravnom odboru u sredu pomenuo ime svog nekadašnjeg saigrača, prenosi Žurnal, i on se sve ozbiljnije razmatra kao jedan od najozbiljnijih kandidata za klupu kluba iz Humske.

Nema sumnje da bi navijači Partizana oberučke prihvatili da na svojoj klupi vide Vladimira Ivića i to bi mogla da bude uteha za njih nakon odlaska Marka Nikolića.

Ipak, i dalje je prvi favorit da sedne na klupu Partizana Ilija Stolica, koji je prethodne sezone vodio Voždovac. Takođe, obavljen je razgovor i sa Miroslavom Đukićem, a navodno je kontaktiran i Slaviša Jokanović.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Šampioni, nemoguća misija je uspešno izvršena! Marko Nikolić se dirljivo oprostio od igrača Partizana

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jun.2017

Sada već bivši šef stručnog štaba Partizana, Marko Nikolić, oprostio se od igrača u zajedničkom razgovoru emotivnom porukom. On je podneo ostavku na mestu trenera Partizana, i prihvatio basnoslovnu ponudu Videotona...- Šampioni, večna zahvalnost za sve sto ste uradili ove godine! Ponosan sam...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.