Izvor: Piplmetar.rs, 30.Apr.2023, 16:30

Vlade Đurović u januaru rekao da Partizan nema hemiju, a šta kaže u aprilu?

Čuveni srpski košarkaški stručnjak Vlade Đurović u posldnje vreme često komentariše aktuelne košarkaške događaje na televizijskim kanalima, a tokom januara je dao i opširan intervju za grčki “Sport24“, gde se između ostalog dotakao i aktuelne ekipe Partizana pod vođstvom Željka Obradovića.
Crno-beli tada nisu bili blizu Top 8 faze, pa Đurović nije imao mnogo poverenja u mogućnosti crno-belih.
“Dobri smo prijatelji. Zaista je najbolji u Evropi. Vidi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ako kažeš jedan, dva, tri, umorićeš se do devet. Dakle devet evropskih titula, koliko ih ima sledeći? Pet ili četiri. Ko će ga stići? Ali, sada, nažalost, ne ide dobro.
Mislim da tim nema hemiju, izbori koje je napravio su loši. Partizan ima veoma visok budžet za Srbiju, kao i Crvena zvezda, ali Partizan možda i veći. Mogao je da uzme neke bolje igrače, nije ih uzeo, to su bili Obradovićevi izbori. A sada vidimo da nema igrača koji će preuzeti inicijativu, uzeti poslednji šut i ubaciti ga, kao Bodiroga, Danilović, Saša Đorđević, Kićanović, Dalipagić i slični“, rekao je tada Đurović.
Danas, kada je Partizan na korak od plasmana na fajnal-for posle dve pobede u Madridu, Đurović ne krije oduševljenje igrom crno-belih, a posebno kapitena Pantera.
“Dobija Partizan, ide u Kaunas sigurno. Ali, ovo hoću da kažem – ovo što su utrčali svi igrači Partizana, to pokazuje hemiju i to pokazuje drugarstvo. To je dobit iz ovog skandala. Utrčali smo, branimo našeg druga. To pokazuje da Partizan ima takvo drugarstvo da to nije normalno. Samo da Panter igra protiv Barselone tamo, nema šanse da izgube“, rekao je, između ostalog, Vlade Đurović tokom jučerašnjeg gostovanja na RTS-u.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Košarka,   Grčka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.