Vilijams-Gos po dolasku u Olimpijakos: Tek sad počinje posao

Izvor: BKTV News, 06.Jul.2018, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijams-Gos po dolasku u Olimpijakos: Tek sad počinje posao

Dosadasnji košarkaš Partizana Najdžel VIlijams-Gos potpisao je trogodišnji ugovor sa grčkim Olimpijakosom, potvrđeno je danas na sajtu kluba.

Partizanu će na ime obeštećenja pripasti 100.000 evra za američkog pleja na čijem dolasku je insistirao novi trener Dejvid Blat.

"Olimpijakos je klub sa jednom od najsvetlijih istorija u Evropi. Dobro sam upoznat sa klubom i velika mi je čast što sam postao deo njega. Izabrao sam Olimpijakos iz više razloga, a najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je da se stalno bori za trofeje, želim da osvojim titulu prvaka Evrope", rekao je Vilijams-Gos za klupski sajt.

Plejmejker je dodao da je prezadovoljan sezonom u Partizanu, pre svega ličnim igrama.

"Očekivao sam da ću igrati na visokom nivou. Tek sada počinje pravi posao", zaključio je Vilijams-Gos, uz konstataciju da mu je drago što će igrati uz Vasilisa Spanulisa.

Vilijams-Gos je karijeru počeo na čuvenom Gonzaga koledžu, a na NBA draftu 2017. godine izabran je kao 55. pik Jute.

Odmah potom prešao je u Partizan sa kojim je osvojio Kup Radivoja Koraća i bio MVP Superlige Srbije i to tako što je prosečno beležio 19,6 poena, osam asistencija, 3,6 skokova i 1,3 ukradene lopte.

@nigelwg5 ide u @olympiacosbc Nakon dogovora između kluba i igrača, iskorišćena je otkupna klauzula po kojoj će Partizan NIS prihodovati 100.000 dolara. Thank you Nigel for amazing season at #KKPartizan Good luck! ??️

Објава коју дели KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc) дана 5. Јул 2018. у 10:58 PDT

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.