Vignjević: Ne opterećujemo se rezultatom u Subotici

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Okt.2011, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vignjević: Ne opterećujemo se rezultatom u Subotici

Trener Rada Nebojša Vignjević rekao je da njega i njegove igrače ne opterećuje rezultat utakmice devetog kola Super lige protiv Spartaka u Subotici:
Ne opterećujem se rezultatom, nadam se da će rezultat i sama igra biti bolja nego na meču protiv Vojvodine. Pre svega želim da prikažemo kvalitetnu igru da bi došli do željenog rezultata.

On je rekao da njegova ekipa nema problema sa povredama i da će utakmicu propustiti jedino golman Branislav >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Danilović.
Gostujemo kvalitetnom protivniku koji je odlično odigrao protiv Partizana. Spartak igra lošije kada je u ulozi favorita. Moramo ih naterati da pokažu drugo lice – kazao je Vignjević.
Utakmica između Spartaka i Rada igra se u subotu od 14,30 u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vignjević: "Nadam se boljoj igri"

Izvor: B92, 21.Okt.2011

Trener Rada Nebojša Vignjević rekao je da se ne opterećuje rezultatom pred gostovanje Spartak Zlatibor vodi, ali da se nada boljoj igri nego protiv Vojvodine...Duel Spartaka i Rada igra se u subotu od 14.30, a put Subotice građevinari' kreću već u petak..."Idemo u goste kvalitetnom protivniku...

Nastavak na B92...

Vignjević: Ne opterećujemo se rezultatom u Subotici

Izvor: Utakmica.rs, 21.Okt.2011

Trener Rada Nebojša Vignjević rekao je da njega i njegove igrače ne opterećuje rezultat utakmice devetog kola Super lige protiv Spartaka u Subotici: – Ne opterećujem se rezultatom, nadam se da će rezultat i sama igra biti bolja nego na meču protiv...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Vignjević: Ne opterećujem se rezultatom

Izvor: RTV Pink, 21.Okt.2011

. . . Trener fudbalera Rada Nebojša Vignjević rekao je danas da njegove igrače ne opterećuje rezultat utakmice devetog kola Super lige Srbije protiv Spartaka u Subotici. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.