Vignjević: Nadam se boljoj igri

Izvor: B92, 21.Okt.2011, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vignjević: "Nadam se boljoj igri"

Trener Rada Nebojša Vignjević rekao je da se ne opterećuje rezultatom pred gostovanje Spartak Zlatibor vodi, ali da se nada boljoj igri nego protiv Vojvodine.

Duel Spartaka i Rada igra se u subotu od 14.30, a put Subotice građevinari' kreću već u petak.

"Idemo u goste kvalitetnom protivniku koji je odlično odigrao protiv Partizana. Spartak igra lošije kada je u ulozi favorita. Moramo ih naterati da pokažu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugo lice", rekao je Vignjević.

"Ne opterećujem se rezultatom, nadam se da će rezultat i sama igra biti bolja nego na meču protiv Vojvodine”, dodao je Vignjević.

Nikola Leković rekao je da poštuje Subotičane i nadovezuje se na trenerove reči, da ne smeju da se ponove greške sa utakmice protiv Vojvodine.

"Spartak je jaka ekipa sa dosta oscilacija, svakako zaslužuje bolji plasman kao uostalom i mi. Ulazimo sa dosta respekta prema ekipi koja je dobro odigrala protiv Partizan. Zbog lošijeg starta, moraćemo da počnemo sa boljim igrama i pobedama, Subotica je pravo mesto za početak pobedničkog niza”, istakao je Leković.

U timu Rada ponovo neće biti golman Branislav Danilović, pa će na gol liniju, Aleksandar Kesić, koji je pružio dobru partiju u meču sa Vojvodinom.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.