Vidno potreseni Željko Obradović na sahrani Milojevića: Mnogi su se setili njegovih nedavnih reči (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 13:42

Vidno potreseni Željko Obradović na sahrani Milojevića: Mnogi su se setili njegovih nedavnih reči (FOTO)

Dve legende Partizana.

Proslavljeni srpski košarkaš i trener Dejan Milojević biće sahranjen na Bežanijskom groblju. Milojević je preminuo u Americi 17. januara od teškog srčanog udara.

Među prvima je na sahranu stigao Željko Obradović, trener Partizana.

Obradović je sa sobom poneo venac u znak poštovanja prema Milojeviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a koliko je lepih sećanja imao na pokojnog Dejana nedavno je i sam otkrio kada je pozvao ljude da dođu na utakmicu Partizana i Mege.

- Utakmica je posvećena Dejanu Milojeviću koji nas je veoma rano napustio. Ponavljati sve ono što se o Dejanu zna, kakav je bio čovek igrač i trener mislim da je sve poznato. Tragična vest, mnogo teška vest da se razume, ali nadam se da će svi ljudi kojima je Dejan bio u srcu prepoznati i doći na tu utakmicu između njegova dva kluba, Partizana i Mege - rekao je tada Obradović.

Navijači su poslušali tada Žoca i napravili atmosferu za pamćenje, sve u slavu Dejana Milojevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Miki Đuričić UTUČEN zbog smrti - na njegovom licu vidljivi samo tuga i bol (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024

Na glavu je stavio kapuljaču, ne bi li sakrio žal....Srbiju je pre izvesnog vremena šokirala vest o iznenadnoj smrti proslavljenog košarkaša i trenera Dejana Milojevića, koji je preminuo 17. januara u Americi. Kao uzrok smrti smatra se srčani udar koji je neposredno pre doživeo...Milojević će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.