Miki Đuričić UTUČEN zbog smrti - na njegovom licu vidljivi samo tuga i bol (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 14:28

Miki Đuričić UTUČEN zbog smrti - na njegovom licu vidljivi samo tuga i bol (FOTO)

Na glavu je stavio kapuljaču, ne bi li sakrio žal...

Srbiju je pre izvesnog vremena šokirala vest o iznenadnoj smrti proslavljenog košarkaša i trenera Dejana Milojevića, koji je preminuo 17. januara u Americi. Kao uzrok smrti smatra se srčani udar koji je neposredno pre doživeo.

Milojević će danas biti sahranjen na Novom bežanijskom groblju, a ogroman broj ljudi, pre svega iz sfere sporta, se okupio da košarkašu uputi poslednje pozdrave.

Među >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brojnim sportistima, na sahrani se pojavio i pčelar iz Kupinova, bivši učesnik nekoliko rijalitija Miki Đuričić.

Miki je na glavi nosio kapuljaču, a na njegovom licu su se videli bol i tuga. Đuričić je inače poznat kao veliki ljubitelj košarke.

Dejan Milojević je celog života bio u košarci. Rođen je u Beogradu 1977, odrastao je u Padinskoj Skeli, potom se preselio u Zemun i stasavao sa loptom u ruci igrajući za "Beovuk". Profesionalac je postao u FMP-u, gde je lod 1998. do 2000. skrenuo pažnju na sebe i stekao status reprezentativca.

Zajedno sa Markom Jarićem i Igorom Rakočevićem bio je među igračima super-talentovane reprezentacije koja je 1998. godine postala šampion Evrope u uzrastu do 22 godine u Italiji. Nakon toga, dva leta nije prolazio poslednji "rez" selektora Željka Obradovića za "A" selekciju koja je igrala Eurobasket 1999. i Olimpijske igre 2000, ali je dočekao svoju šansu 2001, kada je postao prvak Evrope sa Jugoslavijom pod vođstvom Svetislava Karija Pešića. Bio je to jedan od najdominatnijih nastupa bilo kojeg tima na evropskim prvenstvima, plava mašina koja je gazila protivnike od početka do finala i osvojenog zlata.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/N.P.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO JE MALO LJUDI PRIMETILO: Igrač Denvera i Dejanov pulen iz Mege prisustvovao sahrani (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024

Dostojansveno je ispraćen velikan srpske i svetske košarke...Legendarni srpski košarkaš, a potom i trener, Dejan Milojević, iznenada je preminuo 17. januara u Solt Lejk Sitiju Ovog kišnog febraurskog dana je sahranjen na Novom bežanijskom groblju...Došlo je mnogo bivših košarkaša, Dejenovih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.