Vešović: U Partizanu strahuju, znaju da smo najbolji u ligi

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Maj.2013, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vešović: U Partizanu strahuju, znaju da smo najbolji u ligi

Svaka sitnica je važna u derbiju, a Crvena zvezda se uzda uoči 144. prvenstvenog susreta sa večitim rivalom u dve krupne tradicije.
(FOTO: M. Rašić)
Pobedila je Partizan u prethodne četiri utakmice, a u aktuelnom šampionatu povezala osam trijumfa.
Uvek idemo na pobedu. Nadam se da ćemo nastaviti seriju trijumfa. Na nama je da damo sve od sebe, odgovornost je velika i moramo da budemo na nivou >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dresa koji nosimo i utakmice – jasan je Marko Vešović, desni bek Crvene zvezde.
Da li ste pročitali izjavu Vladimira Volkova kako „dolazite da otmete titulu”?
Verovatno on to tako doživljava. Strahuju, znaju da dolazi kvalitetan protivnik. Najbolji smo u ligi. Navikli smo na peckanja. To je sve sastavni deo derbija i daje mu draž. Žele da nas isprovociraju, moramo da se fokusiramo na teren.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kladionice: Partizan favorit, Mitrović daje prvi gol

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Maj.2013, 11:07

Ulogu favorita u 144. derbiju kladionice su dale Partizanu.. (FOTO: V. Marković). Logično, crno–beli imaju prednost domaćeg terena, ali su i lideri na tabeli Jelen Super lige.. Strane kladionice, pobedu petostrukog uzastopnog šampiona Srbije, procenile su kvotom 2,10. Remi i pobedu Crvene zvezde...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.