Veseli ide iz Partizana pre kraja ugovora

Izvor: S media, 16.Nov.2010, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veseli ide iz Partizana pre kraja ugovora

Jan Veseli, košarkaš Partizana, nagovestio je da najverovatnije neće ostati do kraja ugovora koji mu ističe na leto 2013. godine.

- Ne znam da li mi je ovo poslednja sezona u Evropi, vrlo je moguće. To bi moglo da se dogodi samo ukoliko ne dobijem ponudu Panatinaikosa, kao što je to bio slučaj sa mnogim Partizanovim igračima. Iako imam još tri godine do kraja trenutnog ugovora, neću ostati u Partizanu toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dugo. Ipak, meni je sada najbitnije kako ću odigrati sezonu, pa onda bi trebalo videti kako se kotiram na NBA draftu i koji tim će steći prava da me otkupi - istakao je češki košarkaš.

Todorić: Nismo zadovoljni

Od ponedeljka karte za Kahu

Jovanović: Sa kakvom glavom ulazimo u meč?

EL: Partizan slavio u Poljskoj!

Veseli je još kazao da se nada će pobeda nad Prokomom u Poljskoj prošle nedelje pokrenuti ekipu u pravom smeru, kao i da je potrebno vreme da se ekipa uigra sa novim trenerom, a na pitanje - da li mu nedostaje Duško Vujošević, odgovorio je:

- Molim vas, dajte sledeće pitanje. Odgovor je potpuno očigledan. Vujošević je čovek koji je od mene stvorio ono što sam - rekao je Veseli za grčku "Gazetu".
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.