Verovatno im je muka od moje priče, ali ne postoji ništa slično utakmicama Partizana kod kuće

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Verovatno im je muka od moje priče, ali ne postoji ništa slično utakmicama Partizana kod kuće"

Atmosfera na utakmici Evrokupa između Partizana i Lokomotive iz Kubanja se i dalje prepričava.

Navijači beogradskog kluba su dobili još jednu šansu da vide svoje ljubimce u hali koja se nekada zvala Pionir i koja je bila neosvojiva tvrđava za evropske velikane.

Zbog zauzetosti Štark arene Partizan se ponovo našao u svojoj staroj hali, sada pod imenom "Aleksandar Nikolić" i podsetio na vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada se takmičio u Evroligi.

Svoje utiske o atmosferi je najpre preneo igrač ruskog tima, doskora učesnik u NBA ligi Sem Deker, a njemu se priključio i košarkaški agent Danijel Moldovan.



"Svim mojim klijentima je verovatno više muka od mene i moje priče o ovome, ali ne postoji nijedno iskustvo u košarkaškom svetu koje je slično Partizanovim utakmicama na domaćem terenu"
, napisao je Moldovan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.